بهترین روش خشک کردن زردآلو کدام است؟
زرد آلو بدون شک یکی از خوش طعم ترین میوهها در فصل گرم سال است با خشک کردن زردآلو میتوانید برای مدت بسیار طولانی ازخوردن این میوه لذیذ و خوش طعم لذت ببرید و در فصول دیگر سال نیز نگهداری و استفاده کنید. قیسی این میوه بسیار لذیذ بوده و می تواند به عنوان یک میان وعده بسیار مغذی برای کودکان و بزرگسالان مورد استفاده قرار گیرد.
خشک کردن زرد آلو در منزل
تهیه برگ زردآلو یا قیسی در خانه به راحتی امکان پذیر بوده و هیچ چگونه سختی ندارد. تنها کافی است مقداری زردآلوی تازه و رسیده را برای این کار تهیه کرده و به روش هایی که در زیر برای شما توضیح دادیم، خشک کنید.
خشک کردن زردآلو در آفتاب
برای خشک کردن زردآلو در آفتاب به یک سینی یا سبد توری و مقداری آب لیمو و یک تکه پارچه توری احتیاج داریم. بعد از تهیه زردآلوی رسیده و سالم آن ها را به خوبی بشویید و سپس آنها را قاچ کرده و هسته شان را خارج کنید.
برای آنکه زردآلوها در آفتاب تغییر رنگ نداده و سیاه نشوند بهتر است آنها را چند دقیقه در مقداری آبلیموی محلول در آب بخیسانید.
در ادامه زردآلوها را با کمی فاصله در سبد توری یا سینی خود بچینید. برای آن که روی زردآلوها خاک و یا حشره ننشیند، پارچهای توری بر روی آنها قرار دهید. در نهایت سبد را در معرض نور آفتاب قرار داده و هر از گاهی زردآلوها را پشت و رو کنید تا به طور یکدست خشک شوند.
نکات مهم خشک شدن زرد آلو در آفتاب
هنگامی که زردآلوها کاملاً چروکیده شوند میتوان نتیجه گرفت که به طور کامل خشک شده اند و دیگر نیازی به ماندن آنها در آفتاب وجود ندارد. به طور معمول زمان مورد نیاز برای خشک کردن زردآلوها بین ۳ تا ۴ روز است.
همچنین بخوانید: ویژگی خشکبار خوب چیست؟
خشک کردن زردآلو در فر
برای خشک کردن زردآلو در فر ابتدا زردآلوها را به خوبی شسته و آنها را در آبکش بریزید تا اب آن گرفته شود. سپس زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را در آورید. برگ های زرد آلو را با فاصله مناسب در سینی فر بچینید. درجه حرارت فر را بر روی حداقل آن تنظیم کنید. زردآلو هارا به طور مرتب زیر و رو کنید پس از آن که مطمئن شدید زردآلوها خشک شده اند، آنها را خارج کرده و بگذارید تا سرد شوند.
نکات مهم خشک شدن زرد آلو در فر
به این نکته مهم توجه داشته باشید که در طول مدت زمان خشک کردن زردآلو با فر باید درب فر را نیمه باز بگذارید. پس از سرد شدن زردآلوهای خشک شده آنها را در ظرفی دردار چیده در جای خشک و خنک نگه دارید
اگرچه متداول ترین و آسانترین روشهای خشک کردن میوهها از جمله زردالو همان روشهای خشک کردن در آفتاب و یا به وسیله دستگاه فر است، اما روشهای دیگری نیز برای انجام این کار وجود دارد. به عنوان مثال میتوانید زردآلوها را در یک سینی چیده و بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید و تا خشک شدن کامل، آنها را زیر و رو کنید. همچنین امروزه دستگاههای مخصوصی برای خشک کردن انواع میوهها وجود دارند که از آنها نیز میتوان برای این کار استفاده کرد.
اگر شما نیز در تولید، فروش یا صادرات زردآلو و میوه های خشک فعالیت دارید میتوانید با ما تماس بگیرید تا نحوه فعایت شما را در این سایت اضافه کنیم
تماس با ما جهت اضافه شدن در سایت
همچنین اگر در تخصص دیگری فعالیت دارید ما برای دیگر تخصصات و موضوعات هم سایت داریم که میتوانیم شما را در دیگر سایت ها قرار دهیم با ماتماس بگیرید.