برگه زردآلو یک نوع خشکبار است که به قیسی نیز معروف است . بسیار خوشمزه، ملس و خوش رنگ است که از میوه زردآلو تهیه می شود. از برگه زردآلوهم میتوانید در پخت بسیاری از غذاها استفاده کنید و هم خام مصرف کنید. اگر خام مصرف شود خاصیت آن چندین برابر است.
برگه زردآلو سرشار از فیبر غذایی، آهن، کلسیم، بتا کاروتن، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K و آنتی اکسیدانها می باشد. هم چنین حاوی مقادیر زیادی اسید سالسیلیک است و برای بدن فواید زیادی دارد از جمله : باز کننده مجاری عروق، تصفیه کننده خون و ضد سرفه، پیشگیری از سرطان ریه و لوزالمعده، تقویت نیروی جنسی، کمک کننده به دستگاه گوارش و رفع یبوست و تقویت قلب است.
جوشانده برگه زردآلو اشتهاآور است و در نتیجه به اضافه وزن کمک می کند. همچنین از بین برنده بوی بد دهان و خوشبو کننده آن است. کرم های معده را از بین برده و گرفتگی های مجاری عروق را باز می کند.
برگه زرد آلو یا همان قیصی تصفیه کننده خون و ضد سرفه است. استفاده از آن برای پیشگیری از سرطان ریه و لوزالمعده خوب است. همچنین کمک کننده به تعادل در سوخت و ساز است و برای در مان یبوست بسیار مفید است.
خوردن قیصی باعث سلامتی قلب می شود و برای تسکین درد مفاصل و رماتیسم خوب است. زردآلو، خنک و اشتها آور و ملین است و در رژیم های غذایی به کار می رود. در فصل گرما از قیصی استفاده کنید زیرا در رفع تشنگی و عطش مى کند.
بهترین قیسی ( برگه زردآلو ) چه ویژگی هایی دارد؟
برگه زردآلو و گردو
زکریای رازی دانشمند بزرگ ایرانی به خواص برگه زردآلو اشاره و به خوردن آن با مغز گردو توصیه می کند. اگر قیسی به همراه گردو برای ۷ روز مداوم به اندازه ۵۰ گرم مصرف شود؛ برای تقویت سلامت لوزالمعده و پیشگیری از ورم روده داروی خوبی است. بهترین زمان برای مصرف برگه زردآلو ساعت ۱۰ صبح الی ۵ بعد از ظهر است زیرا در این زمان عمل هضم تسریع پیدا میکند.
اگر شما نیز در تولید، فروش یا صادرات زردآلو و میوه های خشک و خشکبار فعالیت دارید میتوانید با ما تماس بگیرید تا نحوه فعایت شما را در این سایت اضافه کنیم