Blog

آیا خوردن هسته زردآلو ضرر دارد؟

by خرید و فروش زردآلو in ژوئن 26, 2019

استفاده صحیح زردآلو

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری کنید و در طی دو روز میل کنید. زردآلوهای نرم، گوشتی و تازه را برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن و سبز را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است میوه زردآلو را حتماً داخل یخچال و در کیسه پلاستیکی قرار دهید و نگهداری کنید وبرای  کودکان فقط از انواع رسیده آن را مصرف کنید.

هسته زردآلو

هسته زردآلو، یکی از بخش‌های جذاب میوه‌ها در نیمه گرم سال است. این هسته‌ها حاوی ویتامین B۱۷ هستند که به سلول‌های سرطانی حمله می‌کنند و مانع از شکل‌گیری بیماری‌های خطرناک در بدن ما می ‌شوند. با این‌ حال، برخی از سازمان‌های معتبر دولتی و غیردولتی در اروپا اخیرا هشدار رسمی و مهمی را منتشر کرده‌اند، مبنی بر این‌ که مردم باید از خوردن این هسته‌ها خودداری کنند. زیرا هسته‌های زرد آلو حاوی سطح بالایی از سیانید هستند که می‌تواند کُشنده باشد.

طبق تحقیقات منتشر شده ویتامین B۱۷ موجود در هسته‌های زردآلو بعد از خورده شدن به سم مرگ‌ باری تبدیل می ‌شود. طبق گزارشات فقط ۳۰ عدد هسته زردآلو برای کُشتن یک انسان سالم کافی است.

هسته زردآلو حاوی مقدار کمی سیانور به شکل سیانید هیدروژن است اما مصرف آن در مقادیر معمول خطری ندارد. در این بین خوردن هسته زرد آلوی تلخ بیشتر از هسته ی شیرین منع شده است چرا که میزان سیانید در این هسته ها بیشتر است.

آیا خوردن هسته زردآلو ضرر دارد؟

آیا خوردن هسته زردآلو ضرر دارد؟

 عوارض و اثرات ملایم:


مسمویت ناشی از سیانید، شامل این موارد می‌شود: تهوع، سردرد، تب، تشنگی، بی‌خوابی، اُفت فشار خون و حتی مرگ در موارد شدید.
زمانی که هسته ی زردآلو می خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می کنید ، سردرد ، حالت تهوع، استفراغ، و احساس گیجی است.


  عوارض و اثرات جانبی شدید:


سطح هوشیاری پایین، سیانوز( کبود شدن پوست، ناخن و لب ها به دلیل کمبود اکسیژن) ، افتادگی پلک چشم و فشار خون پایین است.

همچنین بخوانید: راه های شناسایی پسته بی کیفیت یا پسته با کیفیت چیست؟


مغز هسته ی زردآلو را همزمان با چه میوه هایی نباید خورد؟


دکتر ویل می گوید :اثرات جانبی آمیگدالین با خوردن هلو، کرفس ، جوانه گندم و هویج نیز چند برابر می شود این، بدین دلیل است که این سبزیجات حاوی آنزیمی هستند که ، آزاد شدن سیانید را در بدن فعال می کنند

 

مصرف مغز هسته ی زردآلو در دوران بارداری:



کارشناسان موسسه ASC، پیشنهاد می دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند ،به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی ، خودداری کنند.

 

اگر شما نیز در تولید، فروش یا صادرات زردآلو و میوه های خشک فعالیت دارید میتوانید با ما تماس بگیرید تا نحوه فعایت شما را در این سایت اضافه کنیم


تماس با ما جهت اضافه شدن در سایت

همچنین اگر‌ در تخصص دیگری فعالیت دارید ما برای دیگر تخصصات و موضوعات هم سایت داریم که‌ میتوانیم شما را در دیگر سایت ها قرار دهیم با ما‌تماس بگیرید.

تماس با ما



   

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *